Русия трябва да разшири границите си поне до Полша. Това обяви

...
Русия трябва да разшири границите си поне до Полша. Това обяви
Коментари Харесай

Медведев: Русия трябва да разшири границите си поне до Полша

Русия би трябвало да разшири границите си най-малко до Полша. 

Това разгласи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев в " Телеграм ". Причината - откакто руснаците победят, украинците " още веднъж ще провокират международен спор ".

" Измина една година от спецоперацията. Една година, откогато нашите военнослужещи възвръщат реда, мира и справедливостта по земята ни, пазят народа ни и унищожават корените на неонацизма. Те са герои. "

Медведев е убеден в успеха на Русия.

" Всички желаеме това да се случи допустимо най-скоро. И този ден ще настъпи. Ние ще върнем нашите територии и ще защитим нашия народ, който пострада през годините на геноцид и обстрели ".

Той предвижда какво ще се случи след съветския успех.

" Тогава ще има договаряния, които, сигурен съм, ще са комплицирани и изнервящи. На първо място, тъй като формалните участници в договарянията от страна на нашия съперник са едни, а действителните водачи са напълно други. И решенията за режима в Киев, несъмнено, няма да се вземат от някакъв си Зеленски, в случай че е още жив, или неговата клика. Решенията ще бъдат вземани отвъд Океана, от тези, в чиито ръце са доставките на оръжие за Киев и отпущането на пари за поддържане на останките от украинската стопанска система ".

Според Медведев претекстовете на враговете са явни: " да отслабят Русия колкото е допустимо повече, да ни обезкървят за дълго време ".

" Следователно те не са заинтригувани от преустановяване на спора. Но рано или късно, съгласно историческите закони, те ще го създадат. И тогава ще има съглашение ". 

Но и след войната ще настъпят тежки времена.

" Изтощителни месеци и години на борба, нервност и неучтивост от страна на тези, които ще ръководят остатъка от Украйна. Съдбата им е нежелана. Националистите ще продължат да управляват ръководещата камарила, тъй като никой от тях няма друга идеология с изключение на неонацизма на Бандера. Признаването на провалянето за тях е като гибел. "  

Затова съгласно Медведев ще има нова война.

" В един миг нови момчета, опряни до стената от отприщилия се Бандера, наричащи себе си легалната украинска власт, още веднъж ще провокират международен спор. Няма значение – в навечерието на изборите или просто на идващия Майдан. Това не може да се допусне. Ето за какво е толкоз значимо да се реализиран всички цели на специфична военна интервенция. Разширете границите на страната ни доколкото е допустимо, даже да стигнем границите на Полша. Унищожете до основи неонацизма. За да не губите време по-късно за хващане на останките от бандите на Бандера из малоруските гори. За да откри светът дълго чакания мир. "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР